20 Mayıs 2019 Pazartesi

Ne Demek KarşıFest’te Gelmiyorum!


Karşı Lig’in  bir sezonu daha  geride kaldı, Eril Kültür ve Şiddet’e pek çok gol attık, yeterli olmadığının farkındayız, daha çok top süreceğiz, daha çok paslaşacağız. Şimdilik  terli formalarımızı yan tarafa bıraktık. Kolları KarşıFest için sıvadık. Hummalı bir halde hazırlık yapıyoruz.

Bu sezon da dünya ve memleket sathında pek çok çirkin şeye tanık olduk. Kifayetsizlikler erdem diye sunuldu.  Bunlara rağmen Karşı Lig çizgisini bozmadı. Yine sözünü söyledi,  eylemini yaptı. Haksızlık karşısında boynunu bükmedi. Hem oynadı hem kafa tuttu.

Hafta sonu bizim gibi makbul olmayanlarla yan yana geliyor. KarşıFest örgütlemeye çalışıyoruz. Yoldaşlar çalışıyor.

Karşı fest bu yıl bir ilk olacak. Hem biraz kendimizden bahsedeceğiz, hem dostlarımızın üretimlerini paylaşacağız. Herkesin kendi saksısında  büyüttüğü çiçekleri bir bahçeye toplayacağız.

Çocuklar oynayacak, müzisyenler söyleyecek, topçular topun peşinden koşacak, kitapçılar fikirlerini serecek, kooperatifler ürünlerini sunacak, fikir insanları sunum yapacak, çay içilecek, vegan köfte pişirilecek, ip atlanacak, çuval’da zıp zıp zıplanacak. Fanzinler  kendine yer bulacak. Yürüyüş yapılacak. Her takım kendi bağlamına uygun kareografiler oluşturacak. Fotograf sergisini atlamayalım. Yüz boyama, drama gibi etkinlikler yapılacak. Sokak tiyatrosu, dans, konser hepsi hepsi olacak…

Futbol, Beach Volleybal’u unutmayalı, sevdalıları telaşa sürüklemeyelim.

Vallahi yoruldum daha fazla sayamayacağım.

Karşı Lig herkesi 26 Mayıs’ta Kalamış’a davet ediyor. Sevdiklerinizi alın gelin gari.

            Birlikte düşünelim, birlikte oynayalım …

            Pazar günü görüşmek üzere...

                                                                                                             Bom MorLey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne Demek KarşıFest’te Gelmiyorum!

Karşı Lig’in   bir sezonu daha   geride kaldı, Eril Kültür ve Şiddet’e pek çok gol attık, yeterli olmadığının farkındayız, daha çok top sü...