10 Kasım 2017 Cuma

Famsızlar'a Açık Mektup

Famsızlar'a Açık Mektup

Hava açık hala kısa kollu giyebildiğimiz, saha kenarından tatlış tatlış maçları izleyebildiğimiz, çekirdek çitleleyebildiğimiz bir günde yine yanıbaşınızdaydık...
Yeni formalarınız 'famsız' kelimesine uygun, kalecinin '0' formasına da vurulduk.
Famsızlar ile Fahrenayt 451 'in güzel futbolunda izledik sizi ve düşündük ki;

Yeni transferleriniz göz dolduruyordu, kadın oyuncularınız hevesli ve idmanlı, takımdaki uzaktan şut atma ısrarı kalkmış, paslı oyun gelmiş, baktık izledik , yine baktık, bakmalara doyamadık.

Maç tempolu başladı, acaba kim alır üzerine bahisler oynadık, iki takım da heyecanlı ve hevesliydi, izlemesi çok keyifliydi. Özellikle bir kaç fark öne geçince tempoyu düşürmeniz daha çok pas yapmanız, takımdaki herkesin oyuna aktif katılımı geçen sezonlara göre çok farklıydı ve göz dolduruyordu. Sanki takımın mayası tutmuş, herkesin rengi gelmiş, güzel bir maç izlettiniz bize. Hele ki kaleci ile karşı kaşı ya kalan Serkan'ın yandan hızla gelen forma adı 'Aslı' yı görüp şık pasını verip Aslı'nın köşeye golünü hatıramıza kazıdık.

Teşekkür etme ve heyecanınızı paylaştığımızı bilmenizi, katettiğiniz yolda tam desteğimizle yanınızda olduğumuzu bilmenizi istedik, yandan çekirdeğe devam ederken gelecek hafta maçınızı yeni çekirdek paketi ile bekleyeceğiz.

Sevgilerimizle...

Forza Yeldeğirmeni



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne Demek KarşıFest’te Gelmiyorum!

Karşı Lig’in   bir sezonu daha   geride kaldı, Eril Kültür ve Şiddet’e pek çok gol attık, yeterli olmadığının farkındayız, daha çok top sü...